Доросла дочка Любові Успенської Тетяна Плаксіна різко відреагувала на нове інтерв'ю співачки. Зірка російського шансону розговорилася з журналістом і навіть видала деякі подробиці сімейної драми і відносин з дочкою. Плаксіна жорстко відреагувала на публічні одкровення матері і заявила, що та сама у всьому винна, пише 7days.

"Нічого не змінилося, "мама". Нуль поваги до людей і все, в чому ти мене звинувачуєш – це твої гріхи. Все, що виходить від твоїх уст, ти кажеш про себе. Це говорить твоє его. Я поїхала, живу окремо – і я тобі що повинна? Одужуй, мама! Це ти повинна прозріти, як ти ставишся до оточуючих, до твоєї сім'ї. Ти її зруйнувала своєї зміїної енергією отруйної від диявола", — звернулась дочка до Успенської.

Любов Успенська, фото з відкритих джерел
Любов Успенська, фото з відкритих джерел

Відзначимо, що зараз дочка співачки живе з батьком в США, і саме тата вона називає своєю головною опорою в житті. Не так давно Любов Успенська розповіла, що припинила фінансово підтримувати дорослу дочку, мабуть, вона сподівалася, що та, звикла до хорошого життя, довго не протягне без фінансування і повернеться до неї. Але Плаксіна навчилася заробляти самостійно. Вона пише і продає картини. Крім того, її матеріально підтримує батько.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.