Відома українська співачка Аліна Гросу, яка в минулому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новим кумедними фотографіями зі свого виходу в люди.

Схоже, Аліна не втрималася і після довгих місяців карантину вирішила вибратися на прогулянку і відпочити в кафе. Вона зображена на літній терасі, куди прийшла у відвертому леопардовому сукню цікавого фасону, яке красиво підкреслило її витончену фігуру і пишні груди. Волосся красуні зібрані в недбалу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Гросу написала: "Ррр, сьогодні в душі #леоперд. Відзначаємо відкриття терас. #выбирайгросу". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.