Популярна українська телеведуча і блогерша Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу "П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зоряна красуня вляпалася в скандал з-за своїх висловлювань з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя і яскравим постам в соцмережі.

Так, в цей раз Регіна показала у соцмережі миле фото, а в підписі до нього заінтригувала новим відео. На знімку телезірка відображена у дзеркала, вона з посмішкою дивиться в своє відображення. На ній блакитне плаття в дрібний горошок цікавого фасону, яке красиво підкреслило струнку фігуру. Її волосся акуратно покладені, а на обличчі легкий макіяж. Підпису кадру Тодоренко написала: "На численні прохання скоро викладу відео з б'юті-засоби, за допомогою яких можна зробити такий річний makeUp. Mia&hair - @yanabuzychkina. Style - @sima_simmi". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.