Наташка Горова – 20-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя. В цей раз Наташка показала незвичайні фото, а підписи до них поділилася сокровенним з підписниками.

На першій чорно-білій фотографії можна побачити саму Наташу, вона з'явилася перед камерою в стильному джинсовому топі, який оголив плечі і підкреслив витончену фігурку. А на другому фото можна побачити маму Наташки – Ірину Горову, вона зображена на вулиці в оточенні інших людей. У підписі до своєї публікації Горова-молодша написала: "Так надихає, що незважаючи на свій графік – ти встаєш на теніс на 8/9 ранку. Вчиш англійську. Ходиш в зал. Розвиваєшся. Стільки всього встигаєш, що як тільки у мене трапляється напад ліні – я думаю про тебе і розумію – а як можна зупинитися і нічого не робити? Моя найкраща мотивація". Фоловерів у захваті від нових фото красуні, її маму засипають компліментами в коментарях до знімків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.