Як відомо, знаменита українська телеведуча Олена-Крістіна Лебедь та наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, досить активно веде свою Instagram-сторінку та часто радує прихильників різноманітними відеороликами та знімками.

Вже цього разу зірка "Аферистів в мережі" поділилася новим фото, на якому вона позує на фоні цегляної стіни в джинсових шортах і футболці без рукавів.

Наречена Розенка, фото Instagram
Наречена Розенка, фото Instagram

"Хто рано встає, тому режисер бутерброд дає. Відбираючи його у реквізитора, тому що той худне, щоб влізти в улюблені червоні плавки", - коротко та лаконічно підписала фото Лебідь.

Водночас користувачі соцмережі доволі неоднозначно прийняли знімок: одні почали запевняти, що вона виглядає просто шикарно та фантастично, а інші зізналися, що вона хоч людина і хороша, але їй варто сходити до лікаря та перевіритися, чи не хворіє вона часом на анорексію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Елена-Крістіна Лебідь відбилася від рук екс-міністра Розенко і викрала машину у таксиста.

Як повідомляв Знай.ua, наречена Розенко показала собачі витівки подружки.

Також Знай.ua писав, що наречена Розенко зізналася, як її "смажить" просто на вулиці.