Сандальна російська співачка Лоліта Мілявська, яка наразі перебуває на карантині через коронавірус та лише іноді "виходить" в люди, оприлюднила відео, на якому продемонструвала свої груди, а також зізналася, що її намагалися "підчепити" молоді парубки.

Даний ролик з'явився на Instagram-сторінці артистки, де вона вже встигла зібрати двохмільйонну армію шанувальників, яких частенько радує приємними "сюрпризами".

За словами артистки, вона вийшла з доми в магазин, аби купити черешню, та одягнула маску заради безпеки. А вже під час того, коли вона йшла по вулиці, до неї підійшли кілька молодих хлопців, які хотіли познайомитися, бо нібито переплутати її з молодою дівчиною.

Лоліта, фото з вільних джерел
Лоліта, фото з вільних джерел

"А знаєте в чому прикол ходити в масці? Ось, наприклад, я вийшла за черешнею. Йду собі така, а зі мною молодь почала знайомитися. Ну типу зйомки. Все було прекрасно, а ж поки я не зняла маску і почала говорити. Це так круто. Маска допомагає бути тобі не старою", - сказала вона у ролику, на якому також видно, як Лоліта йде вулицею без бюстгальтера.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Лоліта в дощ вигуляла свою сумку з "живим" вінком на голові – "Я думаю про кохання"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лоліта неочікувано перетворилася на Бузову та розповіла про труну – "Виглядаю просто ах*єно"

Також "Знай.ua" писав, що Підстаркувата Лоліта не витримала та показала свою шкуру – "Дуже люблю"