Якщо порівнювати кількість холостячок в Україні і холостяків, то чоловіків на порядок менше. Причому з кожним роком в рядах завидних женихів тільки мінус. У 2019 році одружився Діма Комаров на "Міс Україна" Олександрі Кучеренко. Учасник реаліті на СТБ "Холостяк" Нікіта Добринін офіційно оформив відносини з переможницею шоу Дашею Квітковою. Тільки встиг розлучитися Вова Остапчук та поповнити лави холостяків, як тут же представив громадськості свою нову кохану.

Знай.uа вирішив згадати, хто ж з представників українського шоубізнесу все ще числиться в списку холостяків. Ми склали топ-5 найсексуальніших чоловіків, які ще не були одружені і все ще хвилюють серця мільйонів дівчат.

Віталій Козловський, 35 років

Віталій Козловський, фото: Instagram співака
Віталій Козловський, фото: Instagram співака

Вже багато років Віталік - найзавидніший наречений. Артист довгий час був у стосунках з Раміною Есхакзай, яка зараз ведуча проєкту "Ходять чутки". Пара часто разом з'являлася на публіці і навіть інтригувала підготовкою до весілля. Але згодом Раміна зізналася, що як таких відносин між ними не було, як і сексу. Тобто це був ефектний піархід, який допомагав Віталіку бути в центрі уваги ЗМІ. Але й Раміні це принесло славу і впізнаваність вже після проєкту "Холостяк", в якому вона брала участь.

Віталій Козловський та Раміна Есхакзай, фото: Instagram
Віталій Козловський та Раміна Есхакзай, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сам же Віталік не став коментувати зізнання колишньої, посилаючись на те, що він викреслив цю дівчину зі свого минулого.

Також багато чуток про орієнтацію Козловського. Одні кажуть, що він гей, інші - бі. За словами самого співака, він тільки під час карантину зрозумів, що нарешті знайшов свою кохану людину, яка завжди була поруч з ним. Він ще не зробив офіційної заяви, але вже багато хто здогадався, що мова про його піар-менеджерку Юлію.

Юлія Бакуменко та Віталій Козловський, фото: Facebook Юлії
Юлія Бакуменко та Віталій Козловський, фото: Facebook Юлії

Віталік зізнався, що більше не хоче виставляти особисте життя на публіку. Чи увінчаються ці стосунки весіллям - дізнаємося згодом.

Макс Барських, 30 років

Макс Барських, фото: Instagram співака
Макс Барських, фото: Instagram співака

Співак має величезну популярність не тільки в Україні, але і в країнах СНД. У кого точно армія прихильниць, так це у нього. До того ж, Макса люблять і чоловіки. Для багатьох він ЛГБТ-ікона.

Макс - романтик, який пише чудові пісні про кохання і душевні переживання. А ось про його особисте життя нічого не відомо.

Він давно дружить з Мішею Романовою, ексучасницею "ВІА Гри". Вони могли б бути гарною парою, але артисти запевняють, що між ними нічого немає.

Міша Романова і Макс Барських, фото: Instagram співачки
Міша Романова і Макс Барських, фото: Instagram співачки

Макс навіть у рідкісних інтерв'ю не любить говорити про особисте. У нього є улюблена робота, яка займає весь його час, і грандіозні плани на подальше життя в США, де йому "легко дихається." Можливо, він знайде собі обраницю саме там.

Богдан Юсипчук, 31 рік

Богдан Юсипчук, фото: Instagram актора
Богдан Юсипчук, фото: Instagram актора

Богдан - український актор, а також ведучий програми ЖВЛ на 1+1. Багато хто про нього дізналися вже після його перемоги в конкурсі краси Mister Sea World в 2018 році.

Він з кожним роком стає все популярнішим, відповідно і кількість шанувальниць у нього тільки зростає. Богдан ще не був одружений. Він зізнався, що ще занадто молодий для шлюбу. Після 35 років, заробивши достатньо для того, щоб впевнено стояти на ногах, він задумається про створення сім'ї.

Богдан Юсипчук, фото: Instagram актора
Богдан Юсипчук, фото: Instagram актора

Після низки новин в ЗМІ про його особисте життя і нову дівчини з Одеси, Богдан вирішив на час взяти паузу і більше не говорити про стосунки. Коли йому буде що розповісти, він це обов'язково зробить.

А за час карантину в його особистому житті могло багато що змінитися, тому радимо дівчатам не втрачати надію.

Нікіта Алєксєєв, 27 років

Ще недавно співак Alekseev публікував спільні фото з учасницею групи "ВІА Гра" Уляною Синецькою, підтвердивши чутки про їхній роман. І тільки шанувальники повірили в ці стосунки, як пара перестала світитися разом.

Alekseev і Уляна, фото: Instagram співачки
Alekseev і Уляна, фото: Instagram співачки

Що стало тому провиною - поки невідомо. Може, у них пауза у відносинах. Або вони все ж розлучилися? Alekseev небагатослівний в соцмережах. Та й Уляна була першою дівчиною в його вже публічному житті.

Якщо ж він вільний, то для шанувальників артиста - зелене світло!

Іраклі Макацарія, 35 років

Хоч Іраклі і грузин, його обожнюють українські дівчата! Після участі в реаліті "Холостяк", він продовжив будувати кар'єру на українському ТБ. У минулому сезоні "Зважених та щасливих" на СТБ Іраклі був фітнестренером, до цього встиг взяти участь у шоу "Танці з зірками" на 1+1.

Він такий самий завидний наречений в Україні, як і в Грузії. За час карантину Іраклі трохи змінився - відростив шикарну шевелюру.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram зірки
Іраклі Макацарія, фото: Instagram зірки

Що стосується його особистого життя, то тут порожнеча. Якщо подивитися фото Іраклі в Instagram - спорт, гори, машини, сексуальний томний погляд... Ідеальний холостяк! Жодного натяку на якісь особисті стосунки.

Ходили чутки, що у нього була дівчина в Києві, і не одна, але нічого серйозного.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram зірки
Іраклі Макацарія, фото: Instagram зірки

Свою фізичну форму Іраклі зробив досконалою. А чим ще займатися в карантин? І залишається загадкою, кого ж вибере собі в супутниці життя такий імпозантний чоловік.

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував топ завидних наречених України, про яких мріють всі чоловіки.

А Віктор Павлік розповів Знай.uа, як відгуляє весілля і чому не покличе зіркових колег.

Також племінниця Софії Ротару Sonya Kay розповіла про своє незвичайне весілля в умовах карантину.