Скандальна дівчина з Росії Діана Шуригіна, яка стала зіркою в мережі після того, як звинуватила свого знайомого в зґвалтуванні, зізналася, коли почала курити, а також розповіла, що це дуже погана звичка, яка перетворює людину на "ходячий смітник".

Даний допис вона оприлюднила на власній сторінці в Instagram, де завдяки резонансному "зґвалтуванні" зібрала мільйонну армію шанувальників.

"Я почала бавитися з 15 років, а потім з'явилася звичка. Курила близько 4-х років сигарети і кидати не планувала. Чому мені не хотілося позбутися від цієї звички? Не знаю, мені просто подобалося курити. Майже півтора року тому я почала курити айкос, спочатку поєднувала його з сигаретами, але буквально через пів року мене почало нудити від звичайних сигарет", - написала вона.

Діана Шуригіна, фото з Instagram
Діана Шуригіна, фото з Instagram

Також вона наголосила, що кинути палити варто обов'язково, адже це впливає не тільки негативно на здоров'я, а й перетворює людей на "смітник":

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Зараз мені взагалі нічого не хочеться курити, хоча іноді я можу покурити кальян або вейп, але це дуже рідко. Таким чином, поступово переходячи на менш шкідливий, я кинула курити. Мені просто перестало це подобатися. Насправді, я дуже рада, що тепер не належу до курящих людям.

Круто, коли від тебе не смердить, як зі смітника. І класно, що організму нічого не шкодить. Тому я бажаю вам, щоб швидше прийшов той час, коли ви захочете кинути цю звичку".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Шуригіна розбилася в ДТП: "Було багато крові".

Як повідомляв портал Знай.uа, особисте життя довело Шуригіну до суду: подробиці скандалу.

Також портал Знай.uа писав, що "славнозвісна" Діана Шуригіна не змогла прикрити голе тіло навіть рушником - "Виповнився 21 рік"