Скандальна російська медіаперсона, журналістка і політична діячка Ксенія Собчак стверджує, що на неї та її знімальну групу був здійснений напад. Техніку нападники вилучили разом з відзнятим матеріалом.

Відповідна інформація була оприлюднена на Telegram-каналі "Кровавая барыня", який Собчак використовує як один з основних каналів своєї комунікації з аудиторією.

Інцидент стався на території Середньоуральського жіночого монастиря у Свердловській області.

"Двох осіб побили. Камеру розбили. Мене штовхнули так, що я впала, і тримали, поки били [журналіста Сергія] Єрженкова", - сказала Собчак.

На відео, опублікованому медіаперсоною, Собчак звинувачує православних служителів у нападі і риторично перепитує їх, чи вони "зовсім ох***ли".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Собчак стверджує, що вона прибула в монастир з метою перевірки історії однієї з героїнь свого розслідування про насильство у православній церкві.

Ксенія Собчак, скріншот: YouTube
Ксенія Собчак, скріншот: YouTube

Сподвижники отця Сергія (Романова), який опинився в епіцентрі скандалу через свою пропаганду відмови від карантину, назвали подію "якісними спланованими діями", спрямованими на саморозкрутку Собчак.

Російські ЗМІ розповідають, що священники у розмові з поліцейськими спростували насильство щодо Собчак і членів її знімальної групи, а лише вивели за територію обителі. За словами служителів монастиря, Собчак ще вчора намагалася потрапити всередину, але тоді її не пустили. Сьогодні Ксенія нібито хотіла проникнути манівцями через сади і цвинтар, що й стало причиною сутичок.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Black Lives Matter, але не для всіх - Audi розірвали контракт з Собчак після 8 років співпраці.

Як повідомляв портал Знай.ua, Вікторія Боня передала "запрошення" Ксенії Собчак просто в лікарню - "Хай цілує…"

Також Знай.ua писав, що Коханому чоловікові Собчак загрожує в'язниця, звинувачують у кримінальному злочині.