Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті з'явився цікавий фотоколаж, на якому співачка з'явилася у двох незвичайних образах.

Так, на першому фото, з якого складається цей колаж Тіну Кароль можна побачити в білосніжній блузці, на ній кілька модних прикрас, на обличчі легкий макіяж, але суть цього поста в зачісці. Тут у співачки випрямлені і красиво укладене волосся. А ось на другому знімку, де вона також у білому вбранні, видно, що її волосся завите і злегка розпатлане, вона весело регоче про щось своє. У підписі до публікації йдеться: "Який образ вам подобається більше? З прямими або кучерявими волоссям?". Фанати не пройшли повз, вони в захваті від обох образів зірки, її засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.