Мер'єм Узерлі – європейська і турецька актриса, що прославилася виконанням головної ролі у рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Тепер актрисі складно дізнатися горду Хюррем-султан – вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла.

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає досить свіжо і стильно. А нещодавно актриса показала трепетне фото, на якому показала свою маленьку дочку. Дівчинка затишно вмостилася поруч з мамою і обняла її, вони обидві ніби сплять. У підписі до світлини акторка написала: "Нехай Бог благословить всіх дітей у світі". Фани в захваті від нового фото Узерлі, її й маля засипають компліментами в коментарях до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.