На честь Дня Конституції України, деякі державні діячі отримали державні нагороди. Серед них опинилася і відома українська співачка Тіна Кароль. Одна з найбільш відомих артистів української естради отримала чергову нагороду державного рівня. Їй було присвоєно Орден Княгині Ольги III ступеня. Кароль подякувала всій своїй команді, колегамі фанатам, і побажала всім здоров'я в цей важкий період.

Тіна Кароль, фото - Instagram
Тіна Кароль, фото - Instagram

Тіна Кароль і раніше отримувала державну нагороду. Зокрема, вона була нагороджена за участь у миротворчих місіях медаллю “За працю і відвагу” у 2007 році. Виконавиця не побоялася виступити перед українськими вояками, які виконували місію в Іраку та Косово. Крім того, співачка була удостоєна і Вищого церковного Ордена Святої Великомучениці Катерини I ступеня. Нагороду вона отримала за персональним клопотанням Митрополита Володимира.

Тіна Кароль удостоєна державної нагороди України з нагоди Дня Конституції України. Відповідний указ був опублікований на...

Geplaatst door Павел Орлов op Zaterdag 27 juni 2020

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Орден Княгині Ольги – одна з вищих нагород України. Її можуть отримати жінки, які брали активну участь у політичному, громадському, культурному, науковому житті. Популярність Тіни Кароль в Україні величезна, тому нагородження її Орденом Княгині Ольги – цілком очікувана подія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Напомним Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.