Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала шанувальників пікантним домашнім фото з нової фотосесії, на якому красується в досить відвертому образі.

Як видно, Кім відображена сидячи на сходинках в цікавій позі, притулившись до стіни. На ній строкатий костюмчик, який складається з довгої спідниці вільного крою і короткого топа, який ледь прикриває пишний бюст. Волосся моделі розпущені і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до кадру Кардашьян написала: "Повернення в Коста-Ріку. Коли буде знову безпечно подорожувати, куди ви поїдете?". Шанувальники зіркової красуні в захваті від її нового образу, її завалюють компліментами і відповіді в коментарях до публікації, обговорюючи її незвичайну фігуру і красиві форми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.