Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. А в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів милим фото, на якому позує в компанії своїх сестер – Хлої і Кортні.

Як видно, перед камерою сестри Кардашьян з'явилися в кімнаті, яка нагадує гримерку. Кімберлі позує в довгому вузькому платті гірчичного відтінку, яке повторює всі вигини її соковитою фігури. Кортні Кардашян вбралася в чорний латексний костюм, її волосся випрямлені і розпущені, а особі легкий макіяж. А Хлої стоїть поруч з сестрами в бежевому латексному вбранні з піджаком оверсайз, її волосся зібране в цікаву зачіску, а на її обличчі також макіяж. У підписі до світлини Кім Кардашьян написала: "Я сумую за своїм сестрам", а фанати кинулися обговорювати публікацію, засинаючи сестричок компліментами, багато відзначили, що вони дуже схожі між собою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.