Голлівудська акторка з Австралії, зірка "Загону самогубців" Марго Роббі прийде на зміну Джонні Деппу в одному з фільмів франшизи "Пірати Карибського моря".

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Hollywood Reporter.

Марго Роббі, скріншот: YouTube
Марго Роббі, скріншот: YouTube

Роббі зіграє головну роль, а сценарій нової стрічки напише Христина Ходсон (Christina Hodson), у минулому працювала з нею над фільмом "Хижі птахи: Приголомшлива історія Харлі Квінн". Очікується, що ані сюжет, ані персонажі не будуть пов'язані з минулими серіями "Піратів Карибського моря", в яких знімався Депп.

Паралельно триває робота над ще одним фільмом франшизи, сценарій якого пишуть творець серіалу "Чорнобиль" Крейг Мазін і один з авторів сценарію перших частин "Піратів Карибського моря" Тед Елліот.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Передбачається, що його зніме Хоакім Роннінг — режисер фільму "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки" (2007 рік). Марго Роббі відома за ролями у фільмах "Хижі птахи", "Загін самогубців", "Одного разу в… Голлівуді", "Тоня проти всіх" і "Вовк з Уолл-стріт".

Послужний список Христини Ходсон включає фільм "Бамблбі" і сценарії поки фільмів, які ще не вйшли у прокат "Флеш" та "Бэтгерл".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Аліна Гросу перетворилася на гарячу блондинку Харлі Квінн, зіграла не гірше за Марго Роббі.

Як повідомляв Знай.uа "Жіночий квартал" переплюнули голлівудських красунь і затіяли небувалу бійку.

Знай.uа писав, "Оскар 2020" приголомшив увесь світ: Наталі Портман протестувала, Кіану Рівз показав маму, а Біллі Айлиш вшанувала Кобі Брайанта.