Російський виконавець Олег Газманов з родиною поїхали відпочивати в Комарово. У те саме письменницьке містечко поблизу Санкт-Петербурга, про яке йшла мова в безсмертному шлягері Ігоря Скляра. “На недельку до второго…”.

Співак виклав на своїй сторінці в Instagram сімейні фотографії, де грається у воді з дружиною і поні, який невідом звідки взявся. Загалом, у них там своя атмосфера. Але на колоритних фотографіях Газманов не зупинився і зазначив у пості Ігоря Ніколаєва, який і написав цю пісню.

“«На недельку до второго отдыхаем в Комарово» спасибі @igor_nikolaev_music за пісню. Все співпало! Навіть числа👍 #літо #відпочинок #комарово #пітер #море #солнце” — так підписав свій пост Газманов. Невідомо, чи спеціально він підбирав дати, чи просто співпало…

Звідки взялася пісня про Комарово, і де це взагалі?

До речі, в інтерв'ю одному з видань Скляр розповів, що ця пісня з'явилася як “чисті пустощі”.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

“Пам'ятаю, сиділи в компанії, співали під гітару, Ігор каже: «Я тобі пісню напишу!» І як-то в Пітері вони були на гастролях, і він під коньяк в якійсь квартирі, де стояв величезний курний рояль, наспівав мені купу своїх неопублікованих хітів, у тому числі і «Комарово». А потім її записали, прокрутили під час музичної паузи в передачі «Що? Де? Коли?», і вона стала «Піснею року – 85». Але для мене знову ж, це було не більш ніж один із проявів акторських можливостей. Типу показати, як треба співати на естраді…”, — говорив Ігор Скляр.

Комарово - знамените курортне селище, те саме, куди планував виїхати "на тиждень" ліричний герой пісні Таніча, щоб "поглядеть отвыкшим взглядом на балтийскую волну..." та працювати водолазом на громадських засадах. До 1948 року селище носив фінське ім'я Келломяки. Комарово знаходиться в курортному районі Санкт-Петербурга, в 44 кілометрах від центру Північної столиці.

Відоме не тільки мальовничою природою і упорядкованими пляжами Фінської затоки, але і своєю роллю в радянській культурі. Після Великої Вітчизняної війни в Комарово стали будувати дачі для академіків і діячів мистецтв. В Комарово любили відпочивати Анна Ахматова, Дмитро Лихачов, Абрам Йоффе, Іван Єфремов, Йосип Бродський - весь колір ленінградської інтелігенції.

А чий кінь?

Але повернемося все ж до Газманова. Фанати в коментарях були за нього невимовно раді - а як же, вирватися до моря після виснажливого карантину сам Бог велів. Але ще більше фанатів займало, звідки взявся поні. Це подружжя Газмановых купила його, чи взяли напрокат пофотографуватися? Питання про походження "Коня в яблуках" зірка естради загадково залишив без відповіді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Улюбленець Путіна Газманов на карантині заговорив з транспортом — "Найкраща в світі!"

Як повідомляв портал Знай.ua, Газманов під час концерту в "ДНР" провалився під сцену, відео.

Також Знай.ua писав, що Газманов "розкопав" Валерію і завалив привітаннями: "Я не пам'ятаю..."