Відома українська співачка Аліна Гросу, яка торік вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова та відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами у соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. В цей раз зоряна красуня порадувала фанатів новим забавними фотографіями, на яких з'явилася в яскравому вбранні.

Як видно, Аліна відображена у цікавій локації, вона розташувалася на темному шкіряному дивані і гарно позує на камеру. На ній яскраве світле плаття цікавого фасону, які вона трохи задирає, оголюючи стрункі ніжки. Волосся співачки цікаво укладені, а на її обличчі легкий природний макіяж, вона з серйозним виразом дивиться в камеру. У підписі до публікації Гросу написала: "Які у вас плани на неділю? А я біжу на студію, буду готувати для вас сюрприз". Фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію красуні, засипаючи її компліментами і відповіді в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.