Dr. Dre – легенда американської реп-культури. Культовий репер прославився на весь світ не тільки своїми хітами, але і навушниками Beats, які оцінили сотні мільйонів користувачів по всьому світу. Виконавець ніколи не фігурував у світських хроніках і жовтій пресі, його сім'я в американському шоу-бізі вважалася зразковою. Але все хороше коли-небудь закінчується.

Легендарний репер готується до шлюборозлучного процесу. На розлучення подала його дружина, Ніколь Янг. Про причини такого рішення поки ще дружини Dr. Dre не повідомляється. Пара прожила разом 24 роки, і виховувала двох дітей. Їх подальшу долю визначить суд.

Dr Dre, скріншоти

Однак ділити доведеться не тільки дітей, але й багатство нажите за роки спільного життя. В суді буде проводитися розділ космічної суми в 800 мільйонів доларів. Оскільки в роки, коли Dr. Dre і Ніколь Янг одружилися, шлюбні контракти ще були не в моді, вирішувати долю цих грошей також буде суд. Репер вже найняв собі дуже впливового адвоката.

Нагадаємо, репер Децл помер на корпоративі

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа вислови Децла залишаються актуальними і на сьогодні день

Також Знай.ua писав, стали відомі причини смерті репера Децла.