32-річна актриса Христина Асмус знову може з'явитися на екранах голою. Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram з 39-річним шоуменом Гаріком Харламовим.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Кінорежисер Олексій Учитель умовив актрису знятися в його новому фільмі. Христина Асмус прочитала сценарій кінострічки "Кітобой" і дала згоду на роль незважаючи на те, що має роздягтися під час зйомок.

Фолловери впевнені, що гроші платять великі, чого не роздягнутися?!

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Многие актрисы снимаются обнаженными... Почему именно на ней так заострять это внимание?! Раніше актриса знялася в еротичній сцені фільму "Текст", яка викликала бурхливу реакцію глядачів", "Как долго мы об этом мечтали ...", - пишуть підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ″Скоро розлученка, треба в форму себе привести″, - Христина Асмус подражнила хейтерів розкішною фігурою. І поіронізувала над розлученням з Харламовим.

Як повідомляв портал Знай.ua, адвокат розповів про подробиці розлучення Харламова і Асмус

Також Знай.ua писав, Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.