Популярна українська співачка, акторка і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Знаменитість похвалилася шикарними кадрами, позуючи у відвертій облягаючий сукні чорного кольору з глибоким декольте, доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Так, артистка засвітила розкішні груди, які красуні ледь вдалося прикрити руками.

Під владою усіляких роздумів, контроль втрачається частково) поділилася думками Астаф'єва

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Дашу компліментами: "А знаєте, Даша, через тисячі років ілюструвати цю епоху будуть вашими фото. Ви прекрасні, ви розкішні! Спасибі за радість вас бачити!❤️", "Ох і красива😘", "Яка ти красива😍", "Даша, ви в житті (судячи з інтерв'ю) така проста, відкрита і легка, але образи стерв і фатальних жінок у вас виходять віртуозно!🔥". "Боже! ♥️", "Даша, вас можна знімати навіть в паранджі, одні очі всі фото витягнуть!🌺", "Яка Ви особлива з цими веснянками 💙".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще