Співачка і колишня дівчина репера Гуфа Айза наїхала на блогера і зірку "Орла і Решки" Настю Івлєєву за її хамську поведінку з ростом популярності. Про це Айза Анохіна розповіла в інтерв'ю російським ЗМІ.

Айза вважає, що популярність змінила Настю та за її словами, "прикольно спостерігати, як слава псує людей прямо на очах". Айза вважає, що Настя далеко не приклад для наслідування.

"З села можна вивезти кого завгодно, переодягти в усе модне — іронізує 35-річна Анохіна. — Але село буде вічно в тобі! Сподіваюся, я помиляюся, і мені просто здалося. Хоча Насті пора б намацати землю під ногами. Дорогі шмотки не зроблять людину з бидла. Настя принижує всіх підряд. Вона версія бабки на лавці 2020 року".

Анастасія Івлєєва, фото Instagram
Анастасія Івлєєва, фото Instagram

Настя зазвичай ігнорує і залишає без уваги випади недоброзичливців, але часом намагається пояснити свою поведінку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Часто пишуть, що я зазналась: сумки, бренди і так далі. Мені зараз 29 років, я дорослішаю, час іде. Мої інтереси також змінюються. І будь-яка дівчина мене зрозуміє. Коли ти купуєш нову сукню, то тобі хочеться похизуватися перед подругами. А мої подруги де? Правильно — у Мережі. Головне, щоб була мотивація розвиватися, заробляти і купувати всі ці костюми та сукні. І щоб душа була такою ж чистою", — сказала Настя в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Івлєєву з "Орла і Решки" спіймали на водінні в нетверезому вигляді.

Як повідомляв Знай. ua, Івлєєва з "Орла і Решки" зізналася, навіщо роздяглася в клубі Берліна.

Також Знай. ua писав, що дружина Харламова Асмус відверто висловилася про Івлєєву та інших блоггерах.