Популярна ведуча Настя Івлєєва показала, як довіряє своєму чоловікові реперу Элджею. Кумедне фото зірка опублікувала в Instagram.

Пара зробила кумедний кадр, Настя ніби підглядає в телефон до коханого, поки вони лежать на ліжку.

Ивлеева в черговий раз показала свої таланти і на цей раз не тільки неймовірною міміки.

"У відносинах, головне довіра, девАчки!", - підписала Івлєєва фото.

Знімок підписникам Івлєєвої сподобався, і багато захоплювалися її почуттям гумору, висловивши припущення, що насправді вона, звичайно ж, не намагається контролювати контакти дружина.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Крім того, блогер і инфлуенсер Настя Івлєєва, яка свій шлях до слави початку завдяки роботі ведучої українського шоу "Орел і Решка" вміє жити красиво - принаймні, такий висновок можна зробити з її розкішного автопарку.

Знай.иа за матеріалами зарубіжних ЗМІ досліджував машини Ивлеевой. І хоча її колекція значно менше, ніж та, що колись була у президента-злочинця Віктора Януковича, вона все одно вражає.

Одна з перших машин блогера - Infiniti Q60 вартістю 3,5 млн рублів (близько 1,3 млн гривень). У власності Ивлеевой є також Chevrolet Camaro лимонного кольору (як вона жартувала - під колір манікюру) за 4 млн рублів (трохи більше 1,5 млн гривень), яку вона купила в 2019 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" Ивлеева запарилась на карантині і перетворилася на апельсин.

Як повідомляв Знай. ua, зірка "Орла і Решки" Івлеєва обзвалася шикарним автопарком.

Також Знай. ua писав, що зірка "Орла і решки" Ивлеева не годує чоловіка.