В минулому столітті жінки могли дозволити собі зачіску, як у Бріджит Бардо, плаття, як у Софі Лорен, родимку, як у Мерилін Монро. Сьогодні ж все більше дівчат стали вдаватися до пластики, щоб досягти свого ідеалу.

Однією з перших голлівудських актрис, які звернулися за допомогою до пластичних хірургів, стала Мерилін Монро.

Мерилін Монр, архівне фото з відкритих джерел
Мерилін Монр, архівне фото з відкритих джерел

Ринопластика
Дивлячись на чарівну Мерилін Монро, представниці прекрасної статі сміливо перетворювалися в платинових блондинок і вирішувалися на ринопластику. Трохи широкий кирпатий ніс, яким природа нагородила голлівудську знаменитість, робив її обличчя простуватим.

Мерилін Монро, скріншот
Мерилін Монро, скріншот

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Сьогодні ринопластика входить в топ операцій, до яких вдаються практично всі початківці зірки Голлівуду. В свій час її робили Хэзер Локлір, Брітні Спірс, Келлі Куоко, Тара Рід, Скарлетт Йоханссон, Дженніфер Еністон, Ріанна, Дженніфер Лоуренс, Блейк Лавлі.

Маммопластика
Жіночі груди завжди посідала одне з центральних місць в естетиці кінематографа, але особливу увагу до неї привернув серіал «Рятувальники Малібу». Він не тільки прославив Памелу Андерсон і її спочатку четвертий, а потім вже і п'ятий розмір грудей, але і показав всім іншим жінкам, що якщо вони хочуть бути красивими і сексуальними, для них немає нічого неможливого.

Памела Андерсон, скріншот: YouTube
Памела Андерсон, скріншот: YouTube

Серед останніх були Вікторія Бекхем і Дрю Беррімор.

Звуження талії
Тонка талія протягом кількох століть була головною турботою всіх представниць слабкої статі – для того, щоб отримати її, вони, не шкодуючи себе, носили стягуючі корсети. Вважається, що однією з перших актрис, які скористалися видалення ребер для того, щоб отримати осину талію і красиві лінії фігури, була Мерилін Монро.

Мерилін Монро, фото Getty Images
Мерилін Монро, фото Getty Images

Глютеопластіка (пластика сідниць)
До Джей Ло ніхто і не замислювався про те, що власні сідниці можна застрахувати на кругленьку суму. Актриса не лише привернула увагу до своєї «п'ятої точки», але і зробила її справжнім трендом, показавши, що сексуальність – це не тільки про великий розмір грудей. З тієї самої пори видатні сідниці стали фактично візитною карткою Дженніфер Лопес, яка надихнула подивитися на себе з іншого боку Кім Кардашьян. Так що можна сказати, що Кім пішла вже второваною стежкою, яку в свій час проклала Джей Ло.

Кім Кардашьян, фото - Instagram
Кім Кардашьян, фото - Instagram

Контурна пластика філерами
Джей Ло ввела моду не тільки на об'ємні сідниці. Вона була однією з перших зірок, яка почала користуватися філерами для корекції овалу обличчя і ранніх вікових змін. Свою роль у цій історії зіграла і інша американська знаменитість – Анджеліна Джолі.

Анджеліна Джолі, фото Harper's Bazaar
Анджеліна Джолі, фото Harper's Bazaar

Тату Джолі на передпліччя. Фото з сайту Без макіяжу ру
Тату Джолі на передпліччя. Фото з сайту Без макіяжу ру

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома фотомодель показала пишні персики в шоколаді - "Повний пакет без докорів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шакіра, Джорджина Родрігес і Антонелла Рокуццо - рейтинг найпопулярніших коханих футболістів, які підкорили мільйони.