Онука знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно 21-річна знаменитість похвалилася пікатній фотосесією в затишній домашній обстановці, показавши, як змінила імідж. Так, дівчина перетворилася з ніжної блондинки на зухвалу рожевоволосу красуню, а також засвітила великих розмірів бюст, примірявши лише білосніжний топ з глибоким декольте. Варто відзначити, що Катерина - перша дитина в сім'ї політика і сина Михайла Боярського, Сергія.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Одні захоплювалися красою Катерини, інші ж не повірили, що дівчині 21 рік: "Пошуки кавалера?", "Семенович до тебе далеко....тим більше у тебе натуральна...от кого треба у журналах типу MAXIM друкувати...", "Катюша_ты красуня удачі тобі", "Їй 20?😕", "омагад омагад", "Краса", "Катерина ти супер! ❤️", "21 рік? На вигляд старше!!!", "перший раз бачу, але клас!", "Красуня з хорошою фігурою завжди викликає заздрість", "Ах-ха-ха! Якось вже не скромно... Ну... для того, щоб залучити особин чоловічої статі, нормально... Зараз слиною давляться))) А взагалі для 20-річної дівчини груди величенькі))) Треба б поменше... І спортом займатися незручно)))".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.