Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, примірявши лише міні-топ і коротенькі шортики з тропічним принтом. Так, артистка грайливо ловила промені сонечка, а також похвалилася стрункою жіночною фігурою, адже вже досить довгий час практикує інтервальне голодування.

До речі, інтервальне голодування - схема харчування, при якій можна вживати їжу лише в певний відрізок часу - 4 години на добу або 8, або, наприклад, 5 днів в тиждень, обмежившись водою в інший час.

Друзяшки давайте влаштуєм ЛайкТайм❤️ 1. Лайкни фото 2. Напиши в коментах - Я Здєся 3. Лайкни того хто написав комент перед тобою😍 Увечері будемо рахувати лайки🥰👇🏻 Плюс я пролайкаю всіх😁

Варто відзначити, що раніше Леся Нікітюк виставила забавну серію кадрів, позуючи з водієм маршрутки з шоу "Le Маршрутка" Богданом Богдановичем (Ігорем Новінчуком). Так, артистка спочатку кокетливо тримала чоловіка за руку, а потім схопилася за його сандалі з чорними шкарпетками. Також Леся заінтригувала виходом нового сезону українського тревел-шоу, відправившись розвідувати цікавинки Чернігова.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.