Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, любить ділиться з фоловерами в Instagram фото з особистого життя. На цей раз новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років.

Так, дівчина виставила в Сторіс досить пікантне відео, на якому показала, як проводить спекотне літо. Красуня позувала у бікіні на яхті, засвітивши розкішні форми. До речі, Соня знову повернулася до натурального світлого кольору волосся, адже на деякий час пробувала себе в ролі шатенки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Кіперман виставила серію пікантних кадрів, засмагаючи на сонечку в міні-бікіні болотного кольору і сонцезахисних окулярах з жовтими лінзами, демонструючи фігуру. У красуні понад 142 тис. фоловерів, а серед коментарів до відвертої публікації - одні компліменти, однак все так гладко, як здавалося. У Сторіс Соня повідомила, що хейтери не оцінили її тіло і почали ображати дівчину, однак одразу ж були заблоковані.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше