Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне фото, позуючи з півторарічним сином Михайлом на сімейній прогулянці. Так, артистка зізналася, що відчуває провину перед чоловіком Владом Топаловим і малюком, адже вперше після самоізоляції через коронавірус COVID-19 красуня їде у відрядження на цілих три дні.

Почуття провини і вас приходилося, коли ви їхали на роботу? Я просто не знаю, як впоратися....( вперше їду від своїх хлопців на 3 дні у відрядження. Якби не мої побоювання з приводу COVID-19, поїхали б разом. Ні, мені зовсім не страшно залишити малюка на тата, я впевнена, що вони відмінно проведуть час, але....а раптом я пропущу нове слово або фразу 🙈, або ще щось , а раптом він буде кликати маму, а я за сотні кілометрів 😭. загалом, я - типова божевільна мамуся, яка тривожиться з будь-якого приводу , особливо якщо справа стосується розлуки. Поділіться , як ви справлялися почуттям провини, чи було у вас таке?

Фолловери не пройшли повз: "потрібно бути Спокійною. І дитина теж буде спокійною) Діти зчитують емоції батьків в два рахунки. Їдьте спокійно і все буде добре!!!", "Це життя)Вічно біля дитини бути неможливо)", "Це нормальна реакція 😁Але татові і синові зате на користь 👍", "Як же я Вас розумію 🙏🏻", "Прекрасного дня вам і всім 🔥😊🔥😊🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі з допомогою пальців і ледь не оскандалилася.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою.