Ведучою проекту "Хто зверху?" на Новому каналі запропонували провести час за великі гроші. І таке буває зворотна сторона публічності, коли деяким людям буває мало спостерігати за своїм кумиром з екрану і вони переходять в наступ.

Менеджеру Лесі Юлі зателефонували з дивною пропозицією. Жінка питала про те, чи погодиться ведуча провести час з її начальником за великі гроші.

Леся Нікитюк, фото:Instagram
Леся Нікитюк, фото:Instagram

"Розумієте, мій начальник дуже в неї закоханий. Буду чесною: він пропонує Лесі провести з ним добу за велику суму — 100 тисяч доларів", — сказала незнайомка.

Настільки привабливу пропозицію довело Лесю до істерики, так що вона його навіть прийняла. Правда, не всерйоз.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Я, звичайно ж, погодилася на таку пропозицію! Але відправлю туди свою помічницю. Юля, підеш? — пожартувала ведуча Нового каналу. — Думаю, така пропозиція надійшла, бо всі побачили, що я здала тест на коронавірус".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк зізналася, що за нею стежать і шокувала доказами.

Як повідомляв Знай. ua, український репер підстрелив "рибу мрії", в мережі вмирають від заздрощів з-за довжелезного трофея.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк пом'яла свого котика на камеру заради нового сезону "Le Маршрутка".