Пишна фігура була однією з родзинок української хіп-хоп зірки Alyona Alyona. Однак виконавиця вирішила позбавитися зайвих кілограмів, і оголосила челлендж. Alyona Alyona заявила, що хоче отримати ідеальну фігуру за 1 рік.

Співачка вже пішла на серйозні жертви заради того, щоб досягти своєї мети. Про це вона розповіла в інтерв'ю "Їжа Дурнєва". Їй довелося серйозно переглянути раціон і відмовилася від цілого ряду своїх улюблених страв.

Alyona Alyona розповіла, що під заборону потрапили практично всі страви, які вона так любила. Зокрема, їй довелося відмовитися від улюблених вареників з м'ясом. Крім того, хіп-хоп зірка більше не зможе їсти фірмовий борщ, який готує її батько.

Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/
Alyona Alyona, instagram.com/alyona.alyona.official/

Співачка поділилася і причинами, з яких вирішила почати худнути. Alyona Alyona вважає, що зайві кілограми можуть допомогти їй “відправитися на той світ завчасно”. Крім того, виконавиця заявила, що вірить у теорію про шкоду червоного м'яса.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше