Донька російського актора Михайла Єфремова заявила, що не готова дати оцінку ситуації, в якій опинився її батько після скоєнної смертельної ДТП в центрі Москви.

Донька Михайла Єфремова 19-річна Анна-Марія опублікувала в Instagram пост, в якому розповіла, що продовжує спілкуватися з батьком і передає йому слова підтримки і молитви, хоча сама і не вірить у бога.

Анна-Марія Єфремова підкреслила, що не готова більш докладно коментувати ситуацію, побоюючись пересудів.

"Тримається більш-менш. Шкодує. Кається. Передала йому ваші повідомлення підтримки в міру сил... На вибір адвоката я вплинути не можу. У бога я не вірю, але ваші молитви батькові передаю ", - написала вона Єфремова.

Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com
Анна-Марія Єфремова з батьком, фото: globallookpress.com

При цьому Анна-Марія зазначила, що свою думку щодо ситуації вважає за правильне наразі залишити при собі "до кращих часів", щоб її якесь невдале формулювання не потрапило в заголовки.

Дівчина також зазначила, що не має відношення до пабліка в "ВКонтакте" "Свободу Михайлу Єфремову", автори якого заявили, що нібито допомогли їй підготувати заяву на переслідування журналістів НТВ.

"Якщо вони будуть просити вас переказати кудись гроші або підписати петицію - женіть їх в шию", - написала дівчина.

Анна-Марія також додала, що їй зараз важко дається спілкування з людьми через втому.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у справі ДТП Єфремова з'явився новий потерпілий

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремову поставили важкий діагноз після ДТП.

Також Знай.ua писав, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.