Трагічна втрата для шанувальників радянського кіно. У Росії на 69-му році життя помер актор Віктор Проскурін. Про це в середу, 1 липня, повідомила його дружина Ірина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

"Вітюша. Віктор Олексійович Проскурін. Мій чоловік. Мій друг. Я не знаю, що сказати, так як я поки в шоці. Все несподівано. Як будь-яка смерть. Царство небесне, мій дорогий... Нехай земля тобі буде пухом... Люблю тебе. Поважаю тебе. Я буду пам'ятати тебе завжди! Спасибі тобі за все. Твоя Хонда", - написала дружина актора.

Віктор Проскурін став широко відомий після виконання ролей Гени Ляпишева у фільмі "Велика перерва" і капітана прикордонних військ КДБ СРСР Блінова в кінофільмі "Вийти заміж за капітана". Також він відомий своєю участю у фільмах "Пікова дама", "Жорстокий романс", "Пригоди Шерлока Холмса і доктора Ватсона: Скарби Агри".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, пішов з життя зірка Бродвею і фільму "Одинадцять друзів Оушена", серця мільйонів спорожніли назавжди.

Як повідомляв Знай.uа пандемія забрала життя великого футболіста, нація в жалобі.