На колишнього ведучого шоу "Руйнівники мафів" Адама Севіджа подала до суду його сестра Міранда Паччіана. Жінка звинувачує свого старшого брата в тому, що він неодноразово ґвалтував її в дитинстві.

У позові сказано, що відбувалося це в період, коли їй було від 7 до 10 років. У той час Адаму було від 9 до 12 років.

"Починаючи приблизно з 1976 року і приблизно до 1979 року Адам Севідж неодноразово ґвалтував Міранду Паччіану, примушуючи до орального сексу й іншому сексуальному насильству", - йдеться у витягу із позову.

Адам Севідж, фото: youtube
Адам Севідж, фото: youtube

В документі стверджується і про примушення на той момент дівчинки до "сексу нетрадиційним шляхом". Родина знала про події, але вирішили просто мовчати про насилля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Згодом я зрозуміла, що вони бачили мене проблемою за те, що я розповідаю про насильство. А не брата, який здійснював усе це", - зазначає Міранда Паччіана.

Адам Севідж, у свою чергу, усі звинувачення спростовує. За його словами, сестра давно намагається "облити брудом" його та свою родину.

Адам Севідж, фото: youtube
Адам Севідж, фото: youtube

"Хочу, щоби моя сестра отримала допомогу, щоби знайти мир, усьому цьому повинен прийти кінець. Багато років вона невтомно й помилково атакує мене та інших членів моєї сім’ї, розповідаючи всім, хто готовий слухати. Поширюючи безліч помилкових історій про нас, вона намагалася роздобути фінансову компенсацію. Вона замучила всю нашу родину і стала ізгоєм для нас", - каже адвокат зі слів Адама Севіджа.

У позові Міранди дійсно більше запитань, аніж відповідей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше киянин став жертвою нападу розлючених малоліток в метро, - "Зробив зауваження".

Як повідомляє портал Знай.ua Кива під стінами Ради жорстко накинувся на українця - "Ідіот, я наб'ю тобі е**ло!"

Також Знай.ua писав, що На Тернопільщині озвіріла дочка знівечила мати відром - сільська драма приголомшила Україну.