Відома російська телеведуча, комедійна акторка Катерина Варнава, зірка Comedy Woman на своїй сторінці в Instagram поділилася відвертим знімком з нової фотосесії. Фанати не змогли встояти перед чарівністю актриси.

На опублікованій в соціальній мережі фотографії видно, що зірка позувала перед фотографом повністю голою. Спокуслива спина і довгі ноги 35-річної телеведучої оголені. При цьому свої розкішні груди Катерина «сховала», притиснувшись грудьми до колін.

"Вот смотрю я на вас, Верочка, и думаю: будь я полегкомысленнее, я бы… ух!!! - Ух!", - неоднозначно підписала оголене фото зірка.

Чудова укладання, чудовий романтичний образ і краса теледіви — все це привело в захват інтернет-користувачів, які в коментарях до посту не змогли підібрати слів, щоб висловити своє захоплення перед стрункою фігурою світської левиці.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подругу Притули Катерину Варнаву офіційно внесли до списку ворогів України

Як повідомляв портал Знай.ua, Варнава відмовилася від пластики і знайшла альтернативу "уколам краси"

Також Знай.ua писав, Варнава розповіла, як над нею знущалися до популярності