Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила ніжний чорно-білий кадр, показавши, як проводить спекотні літні дні. Так, артистка приміряла жіночне плаття в горошок з глибоким декольте, а волосся акуратно зібрала назад в обруч, що більше нагадує блискучу корону. Так, красуня засвітила струнку фігуру, яку їй вдалося зберегти навіть після трьох пологів. Варто зазначити, що Ольга - щаслива мама Злати Мітчелл, Валерія та Євдокії.

Фолловери засипали Ольгу компліментами: "Красива❤️", "Яка королева 🤗ви шикарні😙", "Неймовірна 💚", "Шикарні😍", "❤️Обожнюю Ольгу Михайлівну Фреймут!", "💘Найкрасивіша жінка України 😍😍😍😍", "Ви красуня красуня красуня красуня красуня красуня", "Надзвичайна😍😍😍🥰💕".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Ольга Фреймут виставила ніжний кадр, показавши, як проводить спекотні літні днинки, охолоджуючись на яхті або моторному човні. Так, артистка приміряла стильну шовкову майку ніжно-блакитного кольору і чорні шорти. Ольга також зізналася, як почуває себе у свої 38 роки і які речі встигли змінитися в її житті. Наприклад, красуня стверджує, що жінка в цьому віці відчуває себе впевненою, точно знає чого хоче і може собою пишатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.