Співачка Mila Nitich на початку 2020 року припинила роботу з продюсером Володимиром Бебешком, який протягом 10 років допомагав їй будувати кар'єру. Їхній розрив не пройшов гладко. В інтерв'ю Міла ділилася подробицями про розбіжності з Бебешком, фінансові у тому числі.

Влітку зірка представила нову роботу - пісню "Nu", яка стала своєрідним її поверненням на сцену. До пісні Міла та її нова команда зняли гаряче відео з досить відвертими образами.

Mila Nitich, фото з архіву співачки
Mila Nitich, фото з архіву співачки

Співачка оголилася, щоб показати, що скинула з себе все: весь тягар минулого, і готова до нового і невідомого.

Знай.uа поспілкувався з Мілою про її новий етап у кар'єрі, про рішення піти від Бебешка, про вплив карантину та майбутнє святкування ювілею.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Mila Nitich, фото: Instagram співачки
Mila Nitich, фото: Instagram співачки

Міло, вам 26 вересня буде 30 років, правильно? Ви рано подорослішали. З якими думками наближаєтеся до ювілею? І чи відчуваєте себе старше своїх років?

Так, дійсно. Буквально вчора з друзями ми обговорювали питання щодо біологічного віку і своїх справжніх відчуттів. Я відчуваю себе старше, ніж є насправді. Тому що у мене дуже рано почалося таке доросле життя. Я рано подорослішала в силу різних обставин, в силу того, що, напевно, дуже рано стала належати сама собі і відповідати за себе, як за окрему особистість.

Були різні ситуації в житті: і складно, і легко в якісь моменти. Часто бувало, що сьогодні фортуна на твоєму боці, а завтра - ні. Дуже багато всього пройдено!

У 13 років я вже почала свій шлях як співачка, і мені здається, що я цим вже все своє свідоме життя займаюся. І тому, звичайно, є відчуття такі, що хотілося б відтягнути наближення 30 років, але в той же час є розуміння і сприйняття спокійного наближення ювілею.

Для мене 30 років - не кінець життя, це початок нового шляху, початок нових звершень. Депресіровати я не збираюся. Чи буду я святкувати? Не знаю поки що. З кожним роком у мене змінюються пріоритети, бажання. Ще рік тому я хотіла зробити великий сабантуй, зібрати всіх близьких людей та друзів, з якими я з тих же 13 років. Зараз, в силу обставин з карантином, в силу того, що смаки змінилися за цей рік, не знаю, чи я хочу святкувати свій день народження. Можливо, я не буду в Україні. По можливості я б кудись полетіла. Чи провела свій день народження в Карпатах. Там у цей час дуже красиво! Золота осінь.

За останні пів року відбулися зміни у вашому житті і творчості. Новий напрям, нова робота, якщо так можна сказати. Ви в силі самостійно стояти на ногах, без продюсера?

Так, зміни відбулися і не далися мені легко. І рішення, яке я прийняла, розлучитися з Володимиром Бебешком, не було легким, давалося мені досить складно. Я виношувала це рішення близько навіть не чотирьох, а п'яти років. І цьому рішенню передувала низка подій, які призвели до того, аби нарешті взяти на себе відповідальність за своє життя, перестати звинувачувати когось або якісь обставини в те, що щось не виходило весь цей час, і просто йти далі.

Чи можу я встояти на своїх ногах? Мені зараз складно відповісти, тому що ми тільки почали. Ви самі розумієте, ситуація в країні непроста. Взагалі в Україні не буває легких часів. Але при цьому у мене є команда людей, з якою ми мислимо в одному напрямку, ми розуміємо, чого ми хочемо один від одного і на який результат ми працюємо. Наскільки швидко це станеться - я не знаю, але зараз ми сформували ту команду, яка може створити хороший, якісний продукт. Це найголовніше. Чи можу я бути окремим проєктом і чи можу я бути собі продюсером за допомогою своєї команди? Так, можу!

Володимир Бебешко та Міла Нітіч, фото: Instagram співачки
Володимир Бебешко та Міла Нітіч, фото: Instagram співачки

Після зізнання про розрив з Володимиром Бебешком, колишнім продюсером, ваші з ним стосунки зіпсувалися остаточно? Чи була між вами розмова вже після тих новин? Можливо, з його боку залишилася образа на вас?

Я трохи вже втомилася від питань про Володимира Бебешка. Все, що могла сказати з приводу цієї людини і наших відносин з ним, я вже висловила і повторюватися не бачу сенсу. Дуже багато інтерв'ю вже було. Навіщо повторювати те, що зрозуміло вже і так?

Я не можу відповідати за почуття іншої людини. Чи має він якісь образи, чи злий? Що в душі іншої людини діється - я не знаю, і чесно кажучи, мені мало цікаво. Мене турбує моє життя сьогоднішнє і ті люди, з якими я працюю. Мене надихають вони! Адже потрібно бути в потоці тут і зараз. Що у інших людей - без поняття.

Ні, у нас не було ніякої розмови - ми не спілкуємося вже більше пів року і, чесно кажучи, мені поки що нічого сказати цій людині, і я думаю, що йому теж. Коли такий момент, можливо, у нашому житті буде, хай він прийде сам собою, і тоді ми, напевне, поговоримо. Буде він і можливість - я не знаю, як складеться життя. У мене немає ні агресії, ні злості - я відпустила ситуацію, відпустила людину і ці відносини. І дуже рада цьому, тому що треба рухатися далі. Я у минулому жити не хочу.

Ви можете виконувати свої старі пісні? Чи вони залишилися у власності продюсера?

Я не готова відповідати поки що. Не знаю відповіді на ці питання, і мене це мало цікавить. Я зараз зайнята створенням нового матеріалу.

Mila Nitich, фото: Instagram співачки
Mila Nitich, фото: Instagram співачки

У вас нещодавно було новосілля? Розкажіть, ви купили своє житло в Києві?

Я не купила житло в Києві, я придбала житло в Ірпені. Мені дуже подобається це місто. Воно мені дуже близьке. Мені неймовірно подобається там природа, повітря, мікроклімат, що називається, він мені дуже підходить.

Новосілля у мене було своєрідне. Я переїхала поки що в Київ тимчасово, але незабаром я хочу повернутися в Ірпінь, вже коли здасться мій будинок і коли буде така можливість.

Ви рідко говорите про особисте життя, а чому? Не хочете ділитися особистим?

Вважаю, що воно на те й особисте, щоб про нього не говорити. Якщо тобі нема чим зайняти своїх глядачів і свого слухача, тоді потрібно залучати вже особисте життя і вивертати навиворіт свою білизну, брудну або чисту - це вже інше питання. Я не вважаю за потрібне виставляти своє особисте життя напоказ. Зараз вже точно ні. У мене є свої принципи. Мій будинок - моя фортеця! Мої стосунки, з ким я живу, кого люблю, з ким сплю і так далі - це моє особисте, і я думаю, що моя позиція досить правильна.

Чи важко далося життя на карантині? Які для себе знайшли захоплення, щоб не нудьгувати?

Так, я людина комунікабельна, я все-таки артист, я звикла до глядачів, до публіки, концертів, до своєї роботи, яку я дуже люблю. Мені шалено складно дається карантин і всі його наслідки. Звичайно ж, мені хочеться швидше повернутися до виступів. Тим більше, що тепер у нас є новий матеріал, і ми над ним працюємо. Мені хотілося б обкатати нову програму і показати свої пісні людям, і щоб глядач мене слухав.

Що стосується нових захоплень, у мене їх багато не додалося, але я займаюся фортепіано, сольфеджіо, гармонією - карантин дав мені більше часу на це. У мене чудовий педагог, і я дуже цьому рада. З нових захоплень - це записи нових пісень.

Вас давно не видно на ТБ-проєктах, хоча стільки їх "за спиною". Хотілося б повернутися на екрани? Слідкуйєте за "Танцями з зірками", наприклад? Хотіли б танцювати? Або стати ведучою?

Так, мене давно не видно на телепроєктах. За "Танцями з зірками" стежу, але не так завзято, як у першому сезоні. Мені все одно дуже подобається цей телепроєкт, і я себе бачила його учасницею. Мені для себе хотілося б отримати цей досвід, навчитися добре танцювати, відчути себе в шкірі танцюриста - людини, яка гнучка, яка може ще якось проявляти свою особистість, окрім як співати.

Я себе бачу ведучою якогось музичного проєкту, хоча мені дуже подобаються і соціальні в тому числі. Але зараз у мене є свій блог в Instagram, який називається "Боги Караоке", і я там ведуча. Вважаю, що це непоганий початок, і мені це цікаво.

Як ведуча, я теж буду розвивати свої здібності та навички. В минулому році я три місяці вчилася в медіашколі, і мені це дуже сподобалося, це по кайфу, це моє!

Ігор Кондратюк та Міла Нітіч, фото: Instagram співачки
Ігор Кондратюк та Міла Нітіч, фото: Instagram співачки

Ігор Кондратюк, наприклад, почав знімати кіно як продюсер, а ви не замислюєтеся про такий поворот у вашій кар'єрі, спробувати себе в ролі актриси?

У медіашколі у нас була акторська майстерність, входила в пакет навчання. Нашим педагогом був Олександр Ануфрієв. В принципі, мені сподобалося бачити себе в ролі актриси в тому числі, але це інша іпостась, і до цього теж потрібно бути готовою. Дуже багато залежить і від ролі, яка була б дана.

Я б хотіла спробувати себе в ролі злодійки! Зіграти не позитивну роль "няшної", хорошої дівчинки, а негативного героя. Я за своїм нутром інша людина - я відкрита, проста, м'якохарактерна, хоча і можу бути жорсткою, коли потрібно. При цьому все одно я людина добра, а хочеться зіграти протилежну роль, для того, щоб відчути себе по-іншому.

Кожен артист періодично переживає злети і падіння. Що допомогло вам в період невдач?

Безумовно, кожен артист переживає кризи у своїй творчості, у своєму житті. Ми всі люди і мало відрізняємося один від одного за своїми якимись внутрішніми складовими. Хоча у кожної людини свій характер і схожих людей зовсім не буває, дуже багато подій в нашому житті часто повторюються. Я теж переживала кризи, і зараз теж нелегкий період в житті, я впевнена, не тільки в моїй, але і в інших артистів.

Що допомагає впоратися? Періодично, якщо дуже хочеться себе пожаліти, я пожалію, навіть іноді поплачу, як будь-яка дівчинка. Нам, жінкам, легше з цим, тому що ми можемо сісти і поплакати. Нам стає легше - ми встаємо, піднімаємо сідниці і йдемо, рухаємося далі. Я вважаю, що це дуже хороший варіант.

Звісно, мені допомогли заняття музикою, мої хобі, друзі - люди, яких я люблю, з якими мені стає легше, приємніше. Здавалося б, все пропало, але ти говориш з цією людиною і розумієш, що тобі хочеться жити, ти розумієш, ось воно, чудо настало, у тебе все налагодилося, 10 хвилин розмови поміняли всі твої внутрішні процеси і твоє мислення. Дуже важливо, щоб була підтримка. Іноді потрібно побути одному, а іноді - щоб тобі хтось сказав правду. "Позитивізуйся", скажуть тобі.

Складні етапи і моменти є у всіх, і у кожного - вирішення цих питань різні, головне - не заганяти себе в депресуху, не сумувати і не давати собі можливості опускати руки.

Mila Nitich, фото: Instagram співачки
Mila Nitich, фото: Instagram співачки

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що Міла Нітіч презентувала гарячий кліп через 4 роки.

Також в інтерв'ю Знай.uа модель і художниця Анна Гомонова висловила свою думку про ескорт, жіночу заздрість і атаки чоловіків.