Популярна російська актриса Дарина Мельникова, зірка "Татусевих доньок" (зіграла доньку-спортсменку Дашу Васнєцову) нещодавно знялась у відвертій фотосесії для журналу MAXIM. У своєму Instagram вона виклала фото, які не увійшли в журнал.

"Из не вошедшего в Мaximmagazine. Вошедшее выложить не могу, мама не одобрит. Но для меня это искусство", - пожартувала Мельникова.

І вона права, адже на головній обкладинці журналу вийде куди більш відверте фото артистки, відома по серіалу "Татусеві дочки". Але вона цього не соромиться і заявляє, що це мистецтво. Втім, ті кадри, які Мельникова виклала в мережі, виконані в чорно-білих тонах і виглядають досить незвично.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

На них актриса позує, оголившись, але прикривши груди великим листом.

"А чоловік знає, чим ви займаєтеся?" - запитав хтось із фолловерів, маючи на увазі чоловіка Мельникової актора Артура Смольянинова. А хтось і зовсім назвав опубліковані фото "найбільш поміркованими".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома фотомодель показала пишні персики в шоколаді - "Повний пакет без докорів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шакіра, Джорджина Родрігес і Антонелла Рокуццо - рейтинг найпопулярніших коханих футболістів, які підкорили мільйони.