Модель, співачка, актриса, гей-ікона, арт-об'єкт, жінка-чоловік - Грейс Джонс завжди було тісно перебувати в якійсь одній категорії. В нинішній час, коли тема розмитості підлоги обговорюється і використовується як модне явище, персона Грейс Джонс, яка першою з жінок стала уособленням андрогинности, виглядає дуже сучасно.

Грейс, фото: youtube
Грейс, фото: youtube

"Я можу бути жіночною, можу бути мужньою, я і те і інше, насправді", - заявляє вона.

Переживаємо, що в наш уклінний час такий образ навіть у виконанні темношкірої від природи дівчини можуть порахувати расизмом.

Характерні риси макіяжу Джонс — це графічні лінії і яскраві кольори. Чіткі довгі стрілки на очах, фіолетові, червоні, малинові тіні аж до брів, яскраві рум'яна до скронь і соковиті губи ягідних відтінків.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Не варто забувати, що у Грейс темна шкіра, тому вона використовувала косметику з чистими яскравими пігментами, які до того ж повинні були відбивати світло. Причому свій фірмовий макіяж вона носила вже під час виступів в Studio 54, це кінець 1970-х, а для тих років були, навпаки, характерні м'які лінії і округлі форми, згадайте Бьянка Джаггер і Донну Саммер.

Грейс випередила свій час і передбачила моду 1980-х. Чіткі лінії в макіяжі та геометрична стрижка підтримували агресивну музику Джонс, яка відрізнялася від сексуальної чуттєвості епохи диско.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що відома фотомодель показала пишні персики в шоколаді - "Повний пакет без докорів".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шакіра, Джорджина Родрігес і Антонелла Рокуццо - рейтинг найпопулярніших коханих футболістів, які підкорили мільйони.