Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали архівне селфі красуні, на якому та позувала у своєму саду зовсім без макіяжу. Так, артистка приміряла джинсові кепку і курточку ніжно-блакитного кольору, сховавшись серед яскравих троянд кольору фуксії.

Варто відзначити, що для численних шанувальників бачити Тіну без макіяжу - велика рідкість, адже зазвичай виконавиця з'являється на публіці з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах і в вечірніх вбраннях.

Наша квіточка💋❤

Фолловери залишилися в захваті: "наше сонечко☀️🧸", "
І свіжа любов цвіте, десь ллються краплі троянд...😊😊😊", "яка ж вона нереальна 😍🌸", "Зайчик 💕😻", "Чарівна 🌸🌸🌸", "намистинка❤️", "Наша трояндочка кохана.❤️💖", "Троянда🌹", "Ну кооотяяяя😻😻", "Ось така ви мені подобаєтеся,природна і ніжна,а червону помаду викидайте!!!!", "Наше миле янголятко🦊😁".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що раніше шанувальники Тіни Кароль з її офіційного фан-клубу показали розкішне відео з TikTok 35-річної красуні. Так, артистка приміряла грайливе темно-синє платтячко з квітковим принтом, демонструючи засмагу на струнких ніжках і спокусливо піднімаючи поділ вбрання все вище і вище. При цьому найуважніші фолловери Тіни навіть примудрилися перерахувати її родимки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.