Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знменитість виклала трепетний кадр, на якому її коханий, латвійський баскетболіст Яніс Тімма ніжився на надувному матраці, плаваючи в басейні. Так, артистка трепетно привітала бойфренда з 28-річчям 2 липня, написавши йому масу теплих слів і зізнань у любові. Варто зазначити, що у коханих досить велика різниця у віці - цілих 9 років (Анні виповниться 38 16 грудня).

З Днем Народження, Коханий @janis.timma ❤️Я не знаю людину краще і більше ніколи не хочу знати . Я не знаю того, хто застосовував свою силу з такою порядністю і інтелектом . Я не знаю того, хто любив мене колись більше ... І ніколи не хочу знати . Я тебе дуже люблю 🤗 Я завжди поруч ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Прекрасна щаслива пара❤️з днем народження! Любові вам! 🔥", "Любові вам ❤️😍", "Це так зворушливо🦄", "Круто!! Вітаю!!!👍👏🌹🌹🌹", "З днем народження!! Анюта, ти розквітла поруч з ним)", "Дуже красива пара ❤️", "Анічка,щастя вам з Янісом.", "Красунчик👍".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Седокова сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.