Зазвичай дивитися старі фільми про майбутнє, тобто про наше сьогодення, дуже кумедно. Адже вони показують, якими наївними були уявлення наших предків про майбутнє життя.

Однак, іноді фантастам якимсь магічним чином вдається точно передбачити майбутнє. Це черговий раз доводить короткометражний французький фільм "Телебачення: Око завтрашнього дня" (La Télévision, œil de demain), який було знято у 1947 році.

Короткометражку було знято за сценарієм легендарного французького письменника-фантаста Рене Баржавеля. Фільм присвячений телебаченню майбутнього.

Баржавелю вдалося в точності передбачити те, як люди будуть проводити час в майбутньому - не відриваючись від маленьких коробочок, ігноруючи один одного і навіть наражаючись на небезпеку. Сьогодні ми вже знаємо, що це за коробочки - наші улюблені смартфони.

Хвилинний уривок з фільму став вірусним у Twitter після публікації користувача @tariqkrim. Його переглянули 1,5 мільйона разів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

А це повний 4-хвилинний міні-фільм "Телебачення: Око завтрашнього дня".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, анонсовано фільм, головну роль в якому зіграє робот з штучним інтелектом

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий фантаст Айзек Азімов передбачив майбутнє

Також Знай.ua писав, мандрівник у часі розповів про світле майбутнє