Відома українська телеведуча і актриса Маша Єфросиніна зробила важливу заяву щодо зґвалтованої в Кагарлику поліцейськими молодої жінки.

Маша Єфросиніна заявила, що особисто буде стежити за просуванням слідства в справі про зґвалтування 26-річної Нелі Погребицької в Кагарлику. Про це телеведуча повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Єфросиніна розповіла, що їй вдалось зустрітись з Нелею, і вона з'ясувала багато шокуючих фактів.

По-перще, після зґвалтування жертву досі не оглянув гінеколог, оскільки місцеві лікарі не захотіли зв'язуватися з поліцією через її звернення.

також Маша розповіла Марія, що попередній державний адвокат лише водив дівчину по ток-шоу, де її називали шл * хою, яка сама спровокувала згвалтування.

"Сьогодні Нелею зайнялися приватні адвокати. І мені вдалося з нею зустрітися. Я читала документи і експертизу. Мед. обстеженням її я займуся! Але є одне але! Гучні справи мають властивість дуже швидко змінюватися іншими гучними справами, а особливо, коли мова йде про звірячу поведінці людей в погонах! Я вимагаю покарання цих покидьків!!! І всім, хто спробує зам'яти цю справу, щоб чергові тварини вийшли безкарними на свободу ґвалтувати наших жінок і дочок (є вже відомості, що ті двоє ґвалтували і чоловіків), заявляю, що буду висвітлювати кожен судовий крок у справі Нелі, щоб вся країна дивилася за діями нашого правосуддя!", - емоційно заявила Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла, чому приховує доньку-красуню

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна травмувалася, впавши зі сходів

Також Знай.ua писав, Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.