35-річна українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль взяла участь у розважальному проекті "Хто зверху?".

Найяскравіша зірка українського шоу-бізнесу Тіна Кароль виховує сина Веніаміна, який з'явився в шлюбі з музичним продюсером Євгеном Огіром. Після смерті чоловіка співачка не лише вистояла в складних життєвих ситуаціях, але і продовжила творчий шлях. Вийти з депресії і йти далі допоміг зірці саме син. Сьогодні Кароль є однією з успішних зірок, за особистим життям якої стежать як журналісти, так і безліч шанувальників.

Напередодні на одній з фан-сторінок Тіни з'явилася фотографія, на якій співачка відображена в зеленій сукні. У підписі до фото повідомляється, що Кароль взяла участь у зйомках шоу "Хто з верху?". Зазначається, що випуск програми варто очікувати вже цієї осені на "Новому каналі".

Шанувальники Тіни Кароль активно обговорюють образ Тіни і не тільки. Зокрема, фанати припускають, на що готова піти співачка заради перемоги жіночої команди, як буде вести себе Тіна під час популярного шоу, і чи зрещтою, є у неї корисливий мотив для зйомок.

"О, Тіна схоже скупила всі сукні цієї моделі",
"Як довго я чекала її участі саме в цьому шоу",
"Чекаємо круті жарти про DB",
"А там випадково в команді хлопчиків Данчика не буде? Ось реально було б забійно !!!"
"Як же я довго цього чекала",
"От так сюрприз"
"Нічого собі як вони її вмовили?", - коментують шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла принадами на очах мільйонів

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала гарячі кадри з концерту в Одесі