Міла Кузнєцова – відома українська модель Plus Size, блогерка і володарка потужного бюсту 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько тішить яскравими фото і відео зі свого життя.

Цього разу Міла Кузнєцова зачарувала фанатів спекотним фото.

Дівчина оприлюднила кадр, на якому постала у відкритій сукні на брительках, з на стільки глибоким декольте, що воно ледь прикриває її потужний бюст.

"Пролетів червень місяць, але він залишив стільки радісних, незабутніх, емоційних, душевних, яскравих, наповнених різними ароматами)) вражень і миттєвостей! Особисто я насолоджуюся кожним літнім днем, оскільки літо - моя улюблена пора року! У душі тепло, знаючи, що велика частина літа попереду", - зізналась модель у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дивлячись на таку красу, у кожного в душі стане тепло, - зазначають шанувальники.

"Дуже солодко від Вас", "Ви красуня", " Супер сексі ягідка", - не вгавають у коментарях фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, модель з 13 розміром грудей Міла Кузнєцова розповіла Знай.uа несподівані деталі зі свого життя

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей показала, як готується до турніру ММА.

Також Знай.ua писав, Міла Кузнєцова затьмарила Лесю Нікітюк у шоу "Хто проти блондинок".