Українська анімація "Гуллівер повертається" (у міжнародному прокаті "Gulliver Returns") вийшла на світовий кіноринок.

Мультфільм був представлений в Каннах на знаменитому Marche du Film, а зображення головного героя прикрасило одну з обкладинок профільного видання Cannes Market.

Обкладинка Cannes Market
Обкладинка Cannes Market

У цьому році у зв'язку з пандемією коронавірусу кіноринок у Каннах вперше проходив в онлайн форматі. Він об'єднав понад 8,5 тисяч учасників на 250 віртуальних стендах у 60 павільйонах. Анімація "Гуллівер повертається" отримала численні позитивні відгуки від закордонних продюсерів, байєрів та дистриб'юторів.

На світовій арені проєкт представляє компанія All Rights Entertainment.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Гуллівер повертається", фото: пресслужба студії Квартал 95
"Гуллівер повертається", фото: пресслужба студії Квартал 95

Як повідомив Борис Шефір, один з продюсерів анімаційного фільму та керівник студії "Квартал 95", така позитивна реакція зарубіжних партнерів вселяє надію на подальше співробітництво.

"Нашим кінокомпаніям так важливо брати участь у подібних кіноринках по всьому світу, демонструючи черговий раз високий рівень українських проєктів", - зазначив Шефір.

Кінотеатральний показ мультфільму запланований у всьому світі, а в українському прокаті він планується до виходу 24 грудня 2020 року.

Виробництво мультфільму максимально відповідає стандартам компанії Disney. Над його створенням працюють найкращі аніматори України, зарубіжні фахівці, а також команда сценаристів студії "Квартал 95". Контролює роботу – американський режисер анімації Тоні Бонілла, в чиєму послужному списку такі відомі проєкти, як "Льодовиковий період 3: Ера динозаврів", "Ріо 2", "Зверополіс".

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що на дітей та дорослих чекає запаморочлива пригода в країну Ліліпутію.

Також в інтерв'ю Знай.uа Борис Шефір розповів про презентацію "Гуллівера" на Берлінале.