Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила ніжний жіночний кадр, позуючи коло білосніжної стіни в лляному платтячку. Так, артистка поділилася успіхами власного марафону з етикету, в якому брали участь тисячі шанувальників по всій Україні. Багато фанатів помітили, що Ольга виглядає набагато молодше своїх років і може похвалитися стрункою фігурою.

Друзі, я не перестаю дякувати вам за всі емоціі, листи, відгуки, які переживаю за ці 24 години. Марафон «Стосунки за етикетом» - це щось неймовірне. У двох телеграм каналах з нами вже 10 тисяч бажаючих підійняти стосунки до вищих стандартів. Залишилася доба до того моменту, коли ми закриємо вхід. Приєднуйтеся, я чекаю на вас.

Фолловери не пройшли повз: "Я спершу подумала, що це не Оля, а якась дуже схожа родичка, якій явно до 20 років) Потім таки роздмвилась.", "Ви тут така ніжна й витончена 😍 Дуже гарна! ❤️", "Така тендітна жінка🌷", "Яка ви красива😍😍😍", "Дякую вам!💗👍🏽", "Дуже красива Оля.", "Ти неймовірна😍", "Як барбі💖", "дуже красива дівчина!!❤️❤️❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережа зухвалими танцями.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері.