Відома співачка Глюкоза поділилася з шанувальниками несподіваною новиною. Виявилося, що її старша дочка Ліда вирішила стати співачкою. Її перший трек і мультяшний кліп артистка опублікувала в Instagram.

"Сьогодні важливий день для нашої сім'ї, ми довго готувалися 💕❤️ Ніколи не думали з @chistrus, що наша старша дочка захоче займатися музикою! Але вона народилася з великим талантом, дуже глибокої дівчинкою. З дитинства вона співає, грає на інструментах, пише музику і пісні. Сьогодні відбулася прем'єра її пісні "Петарда", де ми відкрили особа @lidus_music! У неї є вже міцна підтримка фан :) Ще не армія, але вони точно зможуть за неї постояти!", - написала Глюкоза.

Мультяшний кліп вибрали не випадково. І Глюкоза пояснила, навіщо вирішила повторити для доньки Ліди власну долю. Адже на початку кар'єри вона сама співала зміненим на комп'ютері голосі та її кліпи були мальованими. Головна відмінність – що тоді ніхто не знав, хто ховається за особистістю Глюкози, а тепер особу виконавця – не таємниця.

"Мені, як мамі, дуже хотілося уникнути порівняння, хочеться, щоб Ліду сприймали як окрему особистість. І повірте, так воно і є! Ми дуже різні, але справжні друзі. Мальовані кліпи допомогли нам уберегти її від критики і порівнянь, сьогодні ми бачимо, що Ліда готова до цього шляху. Прошу зустріти її тепло. Це дивовижний шлях - бути в музиці і створювати її для людей. Вперед, улюблена #ПЕТАРДА, ти знаєш, ми завжди поруч", - написала Глюкоза.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Глюкоза заради краси ризикнула життям 89-річної бабусі.

Як повідомляв Знай. ua, мама-красуня Глюкоза поділилася "банних" кадром.

Також Знай. ua писав, що Глюкоза загрузла у мільйонних боргах через авантюри чоловіка з Фадєєвим.