Щоб увічнити пам'ять про два роки любові, Тарас Цимбалюк та його кохана Тіна Антоненко зробили красиву, чуттєву, а місцями занадто гарячу фотосесію.

Відповідні знімки він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ
Тарас Цимбалюк, фото: прес-служба СТБ

Тарас Цимбалюк був одружений, проте шлюб тривав недовго. Наявність нової любові - візажистки Тіни Антоненко - зірка серіалів “Кріпосна”, “Спіймати Кайдаша” не приховував, проте особливими деталями не ділився. Ця фотосесія справді зізнання не лише для закоханих, але й зізнання актора усім шанувальницям і публіці - на всіх світлинах актор абсолютно розслаблений і щасливий.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Пара вибралась на природу, на поле всіяне маленькими квітами. Їх довго фотографували у різних позах; усюди закохані молоді, запальні і щирі. Згодом на фотографіях почала меншати кількість одягу. Чим менше одягу, тим ліричнішими і чуттєвішими ставали закохані.

Зрештою, пара повністю роздягнулась. Невідомо скільки всього фото ню було зроблено, проте з публікою поділились лише декількома. Особливо ніжною та незвичайною є фотографія, зроблена згори, де пара лежить ню на килимі із трави і дрібних квітів. Виникає враження, що це і не трава з квіточками, а зоряне небо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тарас Цимбалюк – новий з*кс-символ українського кіно.

Як повідомляв Знай. ua, Ганна Сагайдачна після "Кріпосної" знайшла собі заняття по кайфу, рідня перехрестилася.