Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали архівне відео-селфі красуні, на якому та позувала в своєму автомобілі, примірявши яскраво-рожеву облягаючу футболочку і доповнивши образ ніжним денним макіяжем. Так, артистка видала численним фоловерам так звані "експрес-уроки кокетства", навчивши дівчат правильно підморгувати і загадково посміхатися.

Уроки кокетства від Тіни❤😍

Фолловери залишилися в захваті: "ЗАКОКЕТИЛА ВЕСЬ СВІТ 😻 По вуха закохала в свою гармонійну зовнішню і внутрішню красу 😻 Особливо одного любителя сосен 😹💜", "найкращий вчитель 💁🏻‍♀️❤️", "Краща❤️", "Зайчик,такий зайчик 😊💕💕💕💕💕! !!!", "Добре,💖💖💖".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, раніше Тіна Кароль раніше виставила селфі, на якому та позувала у своєму саду зовсім без макіяжу. Так, артистка приміряла джинсові кепку і курточку ніжно-блакитного кольору, сховавшись серед яскравих троянд кольору фуксії. Варто відзначити, що для численних шанувальників бачити Тіну без макіяжу - велика рідкість, адже зазвичай виконавиця з'являється на публіці з фірмовою яскраво-червоною помадою на губах і в вечірніх вбраннях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.