Адвокат Єфремова заявив, що його підзахисний більше не визнає провину в ДТП. А потім - що його неправильно зрозуміли.

Актор Михайло Єфремов відмовився визнавати провину в смертельній ДТП в центрі Москви.Таку заяву зробив адвокат артиста Ельман Пашаєв, повідомив telegram-канал Москва 24.

Захисник зазначив, що актор не робив даний злочин. А слова Єфремова про готовність "платити", сказані ним раніше, пояснюються тим, що в ДТП брав участь автомобіль актора.

"Більш докладніше нічого пояснювати не буду - це передчасно, тобто цей злочин він не вчиняв. Михайло Олегович, коли раніше сказав: "Я хочу відшкодувати", - не відшкодувати, а "готовий платити", тому що в ДТП брала участь його машина", - процитував слова адвоката telegram-канал.

Однак, за кілька годин адвокат Єфремова дав новий коментар, в якому заявив, що його не так зрозуміли.

"Не знаю, чому мене так зрозуміли. Я не говорив, що він відмовився від визнання провини. Мій підзахисний визнає, що сталася аварія за участі його машиною. І він готовий допомогти родичам загиблого як віруючий і добра людина", - сказав адвокат.

У той же час адвокат Добровінський, який представляє інтереси сім'ї загиблого Сергія Захарова, сказав, що захист Єфремова намагається довести, що в ДТП винна машина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Але я дивився експертизу, яка була зроблена, експертиза каже, що машина в повному порядку. Залишається другий варіант, що пан Єфремов машиною не керував, не дивлячись на всі записи, які я бачив. Очевидно, машиною тоді управляли марсіани або нечиста сила. В такому випадку, цю колізію може дозволити тільки суд", - цитують слова адвоката Добровінського російські ЗМІ.

При цьому в мережі є відео, записане на місці ДТП, де чітко чути, як Михайло Єфремов каже "Я винен".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у справі ДТП Єфремова з'явився новий потерпілий

Як повідомляв портал Знай.ua, Єфремову поставили важкий діагноз після ДТП.

Також Знай.ua писав, адвокат пояснив, навіщо п'яний Єфремов сів за кермо.