Народний артист Росії, художній керівник Московського державного театру естради Геннадій Хазанов екстрено звернувся до медиків через серйозні проблеми зі здоров'ям. Наразі лікарі вже надали необхідну допомогу.

Про це повідомляє низка російських ЗМІ.

Відтак, як відзначається, актору Геннадію Хазанову раптово стало погано, а відтак, йому негайно викликали швидку. За попередньою інформацією, імовірно, погіршення самопочуття артиста пов'язано з проблемами з серцем. Щоправда, сам Хазанов, після низки повідомлень в медіа, заявив, що йому медиків ніхто не викликав і з його здоров'ям все гаразд.

Геннадій Хазанов

"Все в порядку. Ніяких лікарів і госпіталізації немає", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що артисту зараз 74 роки. За свою кар'єру він встиг прославитися не тільки як актор, але і як громадський діяч. Хазанов є керівником Театру Естради. Крім того, популярний артист комедійного жанру став повним кавалером ордена "За заслуги перед вітчизною".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка "Кадетів" загримів до поліційного відділку, що накоїв Ємельянов.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Панін у черговий раз порадував шанувальників, опублікувавши фото, на якому "нагинає" двох дівчат.

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала гарячі кадри з концерту в Одесі